Acid Studios este o agentie creativa ce creaza, dezvolta si implementeaza solutii pentru businessul tau inca din 2016.

 

– Despre Noi

Acid Studios s-a născut din dorința de a ne putea manifesta creativitatea artistică și pasiunea pentru programare în mediul online. Scopul nostru este să livrăm soluții digitale la cheie cu un design atractiv, conceput să convertească utilizatorii în clienți.

Suntem un brand îndrăzneț format dintr-o echipă de mileniali creativi, ce am pornit un startup cu scopul de a livra soluții la cheie pentru afacerile din offiline, artiști, asociații, magazine, agenții, industria horeca & startup-uri. Am creat un concept de agenție digitală la distanță, în care membrii echipei sunt localizați în diverse orașe din țară.

În cadrul Acid Studios punem accentul pe comunicarea eficientă și fluidă la distanță, pe onestitatea unuia față de celălalt dar și pe dezvoltarea personală continuă. Valorile brandului nostru sunt  îndrăzneala,  creativitatea,  inovația și transparența. Prin fiecare proiect livrat oferim o soluție la cheie și o experiență de colaborare profesională pe termen lung.

 


 

 

– Servicii

Design

UI/UX Design
Branding
Corporate Identity
Digital Design
Editorial
Graphic Communication
Typography

Development

E-commerce
WordPress
IMplementare Custom
FRont-End
Back-End
Configurare Server

SEO

Implementare SEO
Content Creativ

Marketing

Google ADDS
CAmpanii Social Media
Retele de publicitate

Animatie

Animatie 2d
Animatie 3d
Visual Effects


 

Abordarea noastra creativa este specifica nevoilor tale

 

1.

Brief

Incepem discutia prin a va intelege produsul, contextul businessului, obiectivele si resursele de care dispuneti. Pe baza acestei discutii construim un rezumat al proiectului care ne va ajuta sa luam cele mai bune decizii in colaborarea noastra. 

2.

Research

Echipa noastra se va ocupa de user-research pentru a invata despre audienta targhet a businessului tau si pentru a descoperi nevoile acesteia.

3.

Wireframe & PRototype

Dupa ce am adunat toate informatiile de care avem nevoie, concepem un prototip in care ne asiguram ca toate nevoile clientului tau au fost indeplinite, user friendly si eficient. Aici testam conceptul si luam notite astfel ca produsul final va fi peste asteptarile clientului.

 

4.

UI/UX Design

Avem grija sa cream un look modern astfel sa fim siguri ca solutiile noastre de design au scop si semnificatie. Aici se intampla magia  unde interfata este pregatita precum si elementele vizuale necesare.

5.

Development

In functie de serviciul de development dorit, vom implementa designul stabilit. Folosim teme de WordPress custom made, dar implementam si cod industry level.

6.

Livrarea

La final, impachetam totul frumos si organizam toate fisierele in format calitativ, pregatit pentru livrare.

 

Hai sa lucram impreuna!

Oferta