Scroll Top

DekorHaus - Magazin Produse Vintage

DekorHaus – Universul Vintage, Revelat Online

 • Cel mai complet și smart sasiu de magazin online, dezvoltat de noi până acum, pentru a oferi o experiență de cumpărături excepțională
 • Continut text personalizat, adaptat specificului domeniului, pentru a captiva pasionații de produse vintage
 • Arhitectura informatiei extrem de bine pusa la punct, pentru a prezenta catalogul de produse intr-un mod intuitiv și eficient
 • Funcționalități avansate, precum Direct Checkout, Quick Smart Elastic Product Search și Custom My Account/Dashboard
 • Integrări inteligente cu Maps API, SSL Pro, Local SEO, Product Feed și Discount Rules
 • Ofertă extinsă de servicii pentru clienți, inclusiv Local Pickup, Product Filtering/Smart Category Filtering și Contact Review
 • Integrări cu DPD, SmartBill, Curier pentru o gestionare eficientă a livrărilor
 • Măsuri stricte de securitate, Caching optimizat și Email Logs pentru o funcționare fluentă și protejată
 • Analize detaliate cu Pixel, Analytics și Heatmaps pentru o întelegere a comportamentului utilizatorilor
 • Conformitate GDPR și aspecte legale tratate cu seriozitate
 • Utilizare eficientă a Lottie Animation și Pagination System pentru o experiență vizuală captivantă și acces facil la produsele dorite

Bine ai venit în universul vintage al DekorHaus! Aici, am creat cel mai complet și smart sasiu de magazin online, special conceput pentru a aduce pasiunea pentru produsele vintage direct în inima ta. 

Fiecare aspect al site-ului nostru este personalizat pentru a pune în valoare farmecul și unicitatea produselor vintage. Cu o arhitectura a informațiilor extrem de bine pusă la punct, vei naviga cu ușurință printre produsele noastre, descoperind comori și obiecte cu poveste, din diverse epoci și stiluri. 

Avem funcționalități avansate, precum Direct Checkout, care facilitează procesul de cumpărare și Quick Smart Elastic Product Search pentru a găsi rapid ceea ce cauți. 

Ai un cont personalizat, unde îți poți gestiona comenzile și preferințele, iar integrările cu Maps API și SSL Pro asigură un mediu de cumpărături securizat și de încredere.

De asemenea, oferim și opțiuni de livrare flexibile, inclusiv Local Pickup și Product Filtering/Smart Category Filtering pentru o selecție mai ușoară. Echipa noastră dedicată este întotdeauna pregătită să te ajute, iar integrările cu DPD, SmartBill și Curier garantează o livrare rapidă și eficientă. 

Ne pasă de fiecare detaliu, inclusiv de securitatea ta, așa că ne asigurăm că site-ul nostru este protejat și că poți avea o experiență de cumpărături relaxată și sigură. Cu analize detaliate, îți putem oferi o perspectivă clară asupra preferințelor tale și să îmbunătățim în mod constant serviciile noastre. 

Eleganța și originalitatea produselor vintage se regăsesc și în designul animat și în paginarea intuitivă a site-ului nostru. Respectăm confidențialitatea și aspectele legale, astfel încât să te poți bucura de experiența de cumpărături fără griji. În plus, poți primi noutăți și oferte exclusive prin intermediul platformei noastre Mailchimp. 

TU AI PROIECTUL, NOI AVEM VIZIUNEA.
Hai să lucrăm împreună!

Oferim soluții complete: dezvoltare WordPress, creare magazin online, dezvoltare ecommerce, Web Design & Mobile App Design, marketing digital, SEO și mentenanță WordPress.

Specialiști în digital, transformăm ideile în realitate.

LEGALS
ACID URBAN MEDIA S.R.L.
Nr. Reg. Com. J22/709/2017
CUI: 37272829
CONTACT

Telefon: 0757 140 889

Email: [email protected]

Program de lucru: 10:00 – 18:00