Darlington – Croitoria de Flori

Provocarea


Inca de la inceput, Darlington s-a mandrit cu originalitatea si pasiunea cu care si-au format businessul. Astfel, cand Marius si Marina au apelat la serviciile noastre, originalitatea, pasiunea si calitatea au fost in prim plan.

Dorinta de a usura si automatiza aspecte importante ale businessului a fost indeplinita cu succes de echipa Acid Studios in procesul de digitalizare. Solutia


Un website centrat pe experianta utilizatorului unde navigarea este esentiala. Prin acest website, organizatorii de evenimente precum si cei care doresc sa aduca un element special pentru petrecerea lor, pot acum sa navigheze printr-o colectie impresionanta de produse din confortul propriei case, fara a fi necesara o vizita la atelier, astfel economisind timp. 
Oranizatorul de evenimente este un tool puternic care vine in ajutorul echipei Darlington si usureaza un proces care in format fizic ar fi durat cateva ore. Acum oricine isi poate crea propriul eveniment, alege tematica, culorile, florile, buchetul miresei s.a.m.d in doar cateva minute. 

 

Reward


Darlington s-a bucurat de un raspuns pozitiv al clientilor deja existenti sustinand ca au avut o experienta placuta si eficienta utilizand noul organizator de evenimente. 

Website-ul a atras clienti noi, astfel business-ul a beneficial de o extindere pe plan national, acum avand clienti din toata Romania. 


 

Ne bucuram ca am putut contribui la succesul echipei Darlington si ca am adus zambetul pe buzele clientilor nostri!


Branding Ipiata

Next Project

See More