COLABORARE

Pentru a avea o colaborare cât mai eficientă, transparentă și rapidă am pregătit o infrastructură online ce acoperă toate nevoile colaborării noastre. Vom discuta telefonic, pe skype și pe email prin platforma de suport.

Vom discuta telefonic și pe skype pentru a vă afla nevoile și pentru a vă menține informați asupra stadiului proiectului.

Odată ce ați achiziționat pachetele de creare website, magazin online și am avut prima conversație telefonică/skype, veți primi un link unde puteți încărca tot conținutul necesar realizării proiectului.

Vă punem la dispoziție un link personalizat, un username și o parolă pentru a putea observa progresul site-ului dumneavoastră.

Îți oferim 10% din valoarea totală a proiectului la semnarea contractului cu noul partener. Toate chestiunile de natură legală revin în grădina noastră.

LEGAL / FINANCIAR

Odată ce plata a fost autorizată și marcată ca finalizată de sistemul nostru și procesatorul de plată, veți primi factura în format PDF la adresa de email atașată contului.

Sigur că da, va returnăm banii înapoi în termen de 14 zile de la achiziționarea pachetelor sau serviciilor puse spre vânzare de Acid Studios.

Contractul de Colaborare între Acid Studios și dumneavoastră va fi trimis în format electronic, semnat și ștampilat, odată ce avem toate datele necesare.

Dacă ați comandat un produs ce poate fi plătit lunar, acesta poate fi găsit în secțiunea Abonamente Lunare din Contul meu. Plata lunară nu se face automat și veți fi înștiințat în prealabil via email să efectuați plata.

Pachetele și serviciile Acid Studios pot fi plătite onlineîntr-o manieră securizată, cu VISA sau MASTERCARD prin procesatorul de plată NETOPIA, sau prin ordin de plată.

SUPORT

Puteți să ne contactați via email din Contul Meu în secțiunea Comenzi. Fiecare comandă are atașată un buton de CREARE TICKET.

Suportul este disponibil gratuit tuturor clienților Acid Studios. Va stăm la dispoziție cu întrebări aferente proiectului dumneavoastră de Luni până Vineri, între orele 10 AM – 18 PM. Suportul nu include modificări gratuite decât în cazul în care este o problema de implementare sau virusare.

Puteți deschide un ticket de suport din secțiunea Comenzi din Contul Meu, prin apasarea butonului CREARE TICKET sau prin formularul de creare ticket aflat aici.

Veți primi un răspuns pentru ticketul dumneavoastră în maximum 24 de ore.

Răspunsul primit poate fi văzut pe email sau pe platforma de support, aici. De asemenea, statusul ticketului poate fi văzut în Contul Meu, în secțiunea Panou de Control.

PRODUSE

Dorim să fim disponibili și cât mai transparenți pentru toți clienții ce nu pot lua contact fizic cu noi.

Dacă nu va încadrați în niciunul dintre pachetele sau serviciile noastre predefinite, vă punem la dispoziție un formular personalizat de cerere ofertă pentru a stabili împreună nevoile dumneavoastră.

Plata Integrală reprezintă o singură plată pentru produsul sau serviciul ales. Plata în Rate reprezintă un Abonament Lunar prin care se face plata pe decursul a 12 luni pentru produsul sau serviciul achiziționat.

Abonamentul Lunar reprzinta plata lunară a produsului sau a serviciului ales pe o perioadă nedeterminată.

Abonamentul Anual reprzinta plata anuală a produsului sau a serviciului ales pe o perioadă nedeterminată.

Plata lunară si cea anuală nu se face automat (recurent) și veți fi înștiințat în prealabil via email să efectuați plata.

SITE DE PREZENTARE

Un site de prezentare reprezintă imaginea afacerii în mediul digital, o sursă de conversie a potențialilor clienți dar și o bună sursă de informare asupra serviciilor prestate.

Business-urile ce au un site de prezentare sunt percepute de utilizatori ca fiind credibile și oferă o bună sursă de informare asupra serviciilor prestate, recenziilor și istoricului afacerii.

Prețul unui site de prezentare variază între 365 Euro și 500 Euro, prețurile fiind valabile pentru Planul Lunar. Dacă sunteți deciși asupra acestui aspect, puteți consulta pachetul de Creare Site Prezentare.

Odată ce avem contractul semnat și toate resursele necesare (conținut, imagini, conturi etc) vom livra site-ul de prezentare în 72 de ore.

MAGAZIN ONLINE

Un Magazin Online este modalitatea prin care afacerea dumnevoastră poate pătrunde și vinde produse în mediul online.

Aveți nevoie de un magazin online pentru a vinde produse unei mase mai mari de clienți, de a beneficia de expunere digitală și nu în ultimul rând, de a crește conversiile.

Prețurile unui magazin online variază între 480 Euro și 615 Euro, prețurile fiind valabile pentru Planul Lunar. Dacă sunteți deciși asupra acestui aspect, puteți consulta pachetele Creare Magazin Online 50 Produse, Creare Magazin Online 100 Produse și Creare Magazin Online 300 Produse.

Da, oferim integrarea procesatorului online de plata NETOPIA și PayU cu viitorul magazin online al afacerii dumneavoastră. Veți putea primi plăți prin VISA și MASTERCARD. Procesatorul de plata NETOPIA oferă modalități de plata prin SMS, Bitcoin și în Rate prin Garanti Bank.

OPTIMIZARE SEO

Optimizarea SEO reprezintă modalitatea prin care site-ul afacerii tale poate urca în clasamentul Google și poate fi identificat cât mai eficient prin cuvinte cheie.

Optimizarea SEO este necesară oricărei afaceri, deoarece îți poate aduce mai mulți clienți și îți poate crește rata de conversie.

GAZDUIRE

Sigur că da, oferim diverse pachete de hosting pentru site-uri de prezentare, magazine online, site-uri corporate și aplicații web.

Prețurile pachetelor de găzduire variază între 5 Euro și 11 Euro, prețurile fiind valabile pentru Planul Lunar. Dacă sunteți deciși asupra acestui aspect, puteți consulta pachetele de găzduire pentru Website-uri de Prezentare, Corporate, Magazine Online și Aplicații Web.

La achiziționarea oricărui pachet de găzduire, primiți gratuit serviciul de migrare a găzduirii.

MENTENANTA

Includem găzduirea în pachetul de mentenanță pentru a putea minimiza timpii de încărcare a website-ului afacerii dumneavoastră dar și pentru a putea folosi toate uneltele de optimizare a vitezei, compatibile cu serverele noastre.

Prețurile pachetelor de mentenanță variază între 50 Euro și 100 Euro, prețurile fiind valabile pentru Planul Lunar. Dacă sunteți deciși asupra acestui aspect, puteți consulta pachetele de mentenanță .

OPTIMIZARE VITEZA

Google pune foarte mare accent pe timpul de încărcare a site-ului și folosește acest criteriu pentru a vă crește sau scădea poziția site-ului în căutări.

Da! Folosind uneltele necesare de optimizare a vitezei și un hosting de calitate și bine configurat, reușim să aducem timpul de încărcare a website-ului sub 3 secunde.

Pachetul de Optimizare a Vitezei costă 50 de Euro și garantează o scădere a timpului de încărcare a website-ului sub 3 secunde incluzând găzduire marca Acid Studios.